• Bijgecht van gekarameliseerde rode ui

    Dit heerlijke bijgerecht kunt je op veel momenten gebruiken. Bij het warme eten gaat het prima samen met een subtiel…

    Meer
  • Mmmmm bietjes!

    Voor bij de frittata en de quiches wordt vaak gevraagd om een bijgerecht. Nou, hier komtie dan: een winterse rode biete…

    Meer
  • Dadeltaart met ko(k)os

    500 gram verse dadels 200 gram roomboter 100 gram witte basterdsuiker 15 maria biscuitjes 1 ei Kokos …

    Meer
  • Gegrilde auberginesalade

    1 geperste en geraspte sinaasappel 4 el olijfolie 2 aubergines 2 el pijnboompitten Blaadjes basilicum &n…

    Meer
  • Lentefrisse komkommersalade

    1 komkommer, 100 ml yoghurt, teentje knoflook, verse munt en zout. Snij de komkommer fijn en doe het in een kom. Men…

    Meer
  • Shrikand (dessert)

    Enkele draadjes saffraan, 1 liter yoghurt, 75 gram poedersuiker, een halve theelepel gemalen cardamon, een kwart theele…

    Meer
  • Relish

    Knapperige groente zoals venkel, bosui, halve citroen, chilipeper, zout. Relish is een zure saus of salade van rauwe…

    Meer
  • Pittige peultjes

    Peultjes, teentje knoflook, sambal, kokosroom. Roerbak de peultjes met wat knoflook en sambal op hoog vuur. Als de k…

    Meer
  • Eerlijke veldsla-salade

    Veldsla, olijfolie, balsamico-azijn, zout, peper, vers gepelde walnootjes. Was de veldsla en meng deze met olijfolie…

    Meer
  • Frisse tomatensalade

    Zes tomaten, olie, teentje knoflook, peper, zout, balsamico-azijn verse basilicum. Snij de tomaten in halve kwarten.…

    Meer